Ruwbouwmateriaal.nl        Bouwtip.nl                                     HoutKrant.nl   Voedselwaakhond.nl
ookdit.nl   ookditnog.nl                                                               in samenwerking met GijZultNietDoden.nl 


GijZultNietDoden.nl 


Marseillan Plage      Cap 'd Agde       CapGemi.com

CAP    GEMI  

 

Cap gemi  

Gemi sur la plage.

 

Beache Bar  Cap d'Agde France

  

Bar Capgemi, Bar in Cap 'd Agde pour gents a la plage Marseillan, la plage direction Cap 'd Agde

 

Beache Bar  Cap d'Agde,  

open in   2022

En francais: Quand je suis a la retraite, le bar s'ouvre.


In English: When I am retired, the bar opens.

Als ik in Nederland met pensioen ben, gaat de bar open.

E-mail us;

We got so many spam that we now have a few emailadresses , but not info because we get 50 emails a day.

We give you the emial adres in privat ,

———- einde eerste deel —————-

Het Vinkje is opgeheven. De bedenkers van Het Vinkje waren ook betrokken bij OnTheWayToPlanetProof. Het is schandalig dat het team van HetVinkje verder ging met de ontwikkeling van OnTheWayToPlanetProof.

Onderaan deze pagina staat het verhaal over de onzin van het inmiddels opgeheven HetVinkje. 

At the end of this page you find “Het Vinkje”.


 


———- einde tweede deel —————-

Houtskeletbouw   HSBwoning.nl    Houtkeurmerk.nl  Houtkrant.nl

 

 

 

Een houtskeletbouw woning  is over het algemeen duurder dan een traditionele woning, maar door de snellere bouwtijd kan dit op een voordeel tov traditionele bouw uitkomen. Dus de totale kosten van een HSB woning zijn iets lager dan een vergelijkbare traditonele woning met damopen gevels en betonnen vloeren.

Voordelen HSB

Prefab elementen:

Veel later is men gaan denken in het prefab produceren van hsb elementen. Dit heeft diverse voordelen:

Aansluitingen worden in een vroeg stadium uitgedacht, waardoor minder fouten op de bouw;

1. Gecontroleerde (overdekte) productie (hogere kwaliteit);

2. Hoger bouwtempo;

3. Niet afhankelijk van weersinvloeden.

 

Constructies:

Door in een vroeg stadium met een houtskeletbouwer aan tafel te gaan zitten kunnen constructies vaak vereenvoudigd worden. Hierdoor kunnen de bouwkosten enorm gereduceerd worden. Daarnaast worden ook de faalkosten enorm teruggedrongen doordat er vaak in een bouwsysteem gebouwd wordt i.p.v. verschillende systemen door elkaar (denk aan staal, beton, steen). De aansluitingen worden hierdoor vele malen eenvoudiger. Houtbouw 't Zand heeft zelf een constructeur in dienst en heeft op de tekenkamer 5 vakbekwame tekenaars zitten. Zij kunnen u helpen bij uw constructieve ontwerp.

 

Isolatie:

Een van de andere voordelen van houtskeletbouw is dat de isolatie tussen de stijlen of sporen wordt aangebracht, waardoor men in smallere constructies hogere isolatiewaardes kan behalen, terwijl daar in andere bouwsystemen meer ruimte voor nodig is. Ook met het oog op de toekomstige eisen m.b.t. isolatie (epc) en milieu (CO2) heeft houtskeletbouw grote voordelen. In een houtskeletbouw systeem kunnen er relatief gemakkelijk en goedkoop isolatiewaardes gehaald van 10 m� K/W of hoger. Zeker voor de opkomende markt in de passief huizen is houtskeletbouw de juiste bouwmethode.


——-einde derde deel——————————Voedselwaakhond.nl 


HetVinkje bestaat in Nederland niet meer, maar internationaal gaan ze wel verder. 

 

 contact page in English

Beau houdt van eerlijkheid, wij hebben nog een appeltje te schillen met de journalisten van RTLZ. Er is geen 50 miljoen omzet KEES per jaar, maar slechts 5 miljoen omzet KEES per jaar. Succes Beau met je programma.

 

 

 

 Via de bonuskaart of klantenkaart weten we alles over u, zoals hoeveel u rookt. Dat kan allemaal tegen u gebruikt worden. Uw zorgverzkeraar wil die gegevens heel graag hebben. 

Stel dat plantensterolen niet gezond zijn:

 Wordt u ziek dan kunt u met uw bonuskaart aantonen dat u heel veel plantensterolen heeft gegeten.

 

Wordt u letterlijk ziek van KEES, dan kunt u met uw bonuskaart aantonen dat u veel KEES heeft ingekocht.

 

Zo ziet u : Elk voordeel heb een nadeel. AH zal nu wel stoppen met de bonuskaarten om klachten in de toekomst te voorkomen.

 

 

RTL refuses a rectificatieon of € 45.000.000 turnover KEES ( Kees is part of VALUE8)

Leon Jansen, Suzanne van der Pijll en Marcel Schuttelaar van Schuttelaar & Partners, de organisatie van  Het Vinkje, zie hier de verklaring van BIOP-BBIE

MARC heeft geen recht op de naam KEES, dus waarom zijn jullie steeds doorgegaan met het belachelijke vinkje op product KEES.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Marc van Wanroij had nooit recht op de naam KEES, maar men geloofde mij ( kleinzoon van opa KEES ) niet.

 

Naast zzpwebdesign.nl  heb ik ook nog plannen met het drinkwaterkeurmerk en divere duurzaamheids- en eco-keurmerken  . Binnenkort start ik aan de opleiding tot Neuromusculaire Therapeut, de domeinnamen Neuromusculairetherapeut.nl , NMTP.nl en het visitekaartje heb ik al.
Tevens heb ik de treiterjournalist ontmanteld en heb ik hét woord van 2017 bedacht: Boevenwereld , daar waar de bovenwereld de eigenschappen van de onderwereld overneemt zoals het handelen zonder inschrijving bij de Kamer van koophandel.

 

Een jurist snapt werkelijk niets van het merkenrecht. Hij  snapt niet dat Croma een merk magarine kan zijn en ook een automerk. Er zijn diverse merkklassen, binnen een merkklasse mag je niet dezelfde naam gebruiken. 

Jumbo is speelgoed en Jumbo is een supermarkt.

Ajax is een voetbalclub en Ajax is een merk van  brandblusmiddelen.

 

 JUMBO heeft  geen merkrecht heeft op JUMOkaas , dat is in handen van Cono-kaas. Dus officieel is mag Jumbo supermarkten het woord JUMBO niet gebruiken voor KAAS. Dus waarom pest JUMBO de naam KEES dan nog steeds?

T.a.v. Leidsch Dagblad en overige pers uit de regio Leiden:

Unilever gebruikt de naam KEES voor nep-zuivel en wij kunnen er helemaal niets tegen doen, omdat KEES geen woordmerkrecht heeft, kunnen we het woordmerkrecht ook niet aanvechten. We hebben dus al gewonnen, maar dan duurt het nog circa 5 jaar voor Unilever snapt dat we al gewonnen hebben. Er is geen woordmerkrecht. Wij hebben gewonnen.

 

 

 

Voedselwaakhond.nl

 Voedselwaakhond.nl publiceert sinds 2015 alle leugens van de voedselindustrie inclusief de leugen van Karin Huusslage ( voorheen van Sprout, nu van RTLz) + R.L. Gieling van Sprout over de €50.000.000 omzet in plaats van de door Marc opgegeven te verwachten €5.000.000 omzet van het product Kees.

Zowel Marc van product KEES als Karin Husslage van RTLZ  en R.L Gieling van Sprout verrekken het de €45.000.000  omzet product KEES van Value8  te rectificeren.

Intussen heeft Value8 een grootbelang in het product Kees en is er nu waarschijnlijk sprake van beursfraude omdat Value8 beursgenoteerd is.

De aandeelhouders van Value8 verwachten waarschijnlijk €50.000.000 omzet in 2016 plaats van €5.000.000 . Mazars is nu aan zet om de jaarrekening goed te keuren.

Sprout.nl is onderdeel van MTMediagroep, uitegever van onder andere MT , Management Team..

 Voor de Chickfriend slachtoffers hebben we http://fipronil.nl om informatie te delen.

For English click here   Français Cliquez ici

 Binnen gekomen bericht van LIFTKEURMERK.nl

Met de komst van de nieuwe DUURZAAMHEIDSWET hopen van het gelieg over herkomt van de voeding af te zijn.

FoutenDuurzaamheid.nl

5-2-2017: De grootste misleiders van de voedselbranche gaan verder als specialisten op het gebied van duurzaamheid. www.foutenduurzaamheid.nl  Denken ze in Den Haag dat de consumenten overal intrappen? Men kwekt de hele dag over duurzaamheid maar vergeet dat men de Duitse zuivel "ZAANSE " noemde en de Gouda kaas uit Polen gewoon het keurmerkje "Het Vinkje" gaf.  Sukkelaars uit Den Haag. 

Hoe dom was Schuttelaar om Poolse producten met Hollandse namen gewoon "Het Vinkje" toe te kennen.  Op de verpakking was nergens de Poolse herkomst te vinden.

En nu.....Nu heeft dezelfde Schuttelaar het hoogste woord over duurzaamheid. Laat me niet lachten, de meester misleider op het gebied van de herkomst van voeding gaat verder als duurzaamheidsgoeroe.

We moeten er voor waken dat deze sukkelaars van de voedselindustrie met een eigen duurzaamheidskeurmerk of ekologo komen.  www.ekologo.nl  www.duurzaamheidskeurmerk.nl

De 8 klachten tegen de voedselbranche, die uit kunnen groeien tot rechtzaken: 

zaak1: Het wordt verkocht als zuivel, maar dat is het niet volgens de wet. Dit geldt   voor BECEL KOFFIEMELK, natuurlijk had BECEL KOFFIEMELK "HET VINKJE" van Schuttelaar  Link naar wet: http://wetten.overheid.nl/BWBR0028702/2010-10-10

Zaak 2: JUMBO Supermarkten heeft geen merkrechten op het woord JUMBO KAAS, dit recht is in handen van Cono. Wij hopen dat CONO een rechtzaak begint. Natuurlijk had de Jumbo KAAS "HET VINKJE" van Schuttelaar.

Zaak 3: Dit gaat over merkrecht naam ALBERT. Als je als ALBERT geboren bent, mag je geen bedrijf met de naam ALBERT beginnen want AH heeft alles vastgelegd  behalve metaalhandel.

zaak 4: AlbertHeijn verkoopt DUITSE zuivel als ZAANSE HOEVE. Wij zijn niet gek. ZAANSTREEK ligt niet in Duitsland. Wees eerlijk. Komt alles met het woord ZAANSE uit Duitsland of Polen? Je zou het haast gaan denken. Natuurlijk had de DUITSE ZAANSE HOEVE zuivel HET VINKJE van SCHUTTELAAR.

zaak 5; De treiterjournalist moet nog €45.000.000 omzet van product van VALUE8,  rectificeren. 

Op aanraden van  RTL en de CEO van VALUE8 gebaseerd op feiten, niet op emoties.

Tweede kerstdag is de CEO van VALUE8 bij een  journalist die schrijft voor de Leidsekrant aan de deur geweest. Het was een goed gesprek. De CEO gaat de €45.000.000 omzet verschil 2016 niet rectificeren. (Pubilcatie van Sprout 2014  ) ( CASE CLOSED 1 januari 2017) De  leugen is gepubliceerd door Sprout.nl d.d. 13 April 2014 om 18.06u ) https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=we+mikken+op+een+omzet+van+meer+dan+50+miljoen+in+2016+%2C+Sprout.nl

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=agri+%26+trend++food++mikken+op+omzet+5+miljoen+in+2016

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=omzet+vertienvoudigen+productie+polen+innofood.org

https://twitter.com/peterpaul_vries/status/610718566044798976

Ook de treiterjournalist van Sprout wil de €45.000.000 niet herzien.  

Eind goed, al goed. Geen rectificatie , dus hebben we er 1 mooie klacht tegen "HET VINKJE" er bij. ( case closed  1 januari 2017 )

zaak 6: Balance van Friesland Campina werd verkocht als Koffiemelk. Dat is bij wet verboden. Ook dit product heeft HET VINKJE van Schuttelaar

zaak 7; Belgiesche koffiemelk wordt Friesche vlag genoemd, hoe dom kun je zijn. Ook dit product heeft HET VINKJE van Schuttelaar

zaak 8; Onderaan deze pagina staat een verhaal over DUITSE melk in DOC -kaas , DOC= Dutch Origional Cheese.